Senaste inläggen

Av miaocd miaocd - Onsdag 4 juli 23:41

Har du lärt känna någon via din blogg? Har du i så fall träffa denna person / dessa personerna? Är ni vänner även efter träffen?

ANNONS
Av miaocd miaocd - Onsdag 4 juli 23:40

Tänkte det vore skoj att uppdatera bloggen igen. Jag kände ett sug nu!
Jag är dock glad över att jag inte är en sån där toppbloggare med massor av sponsorer och press på att leverera varje dag för det pallar jag inte. Jag vill ha min blogg som min egna och på mina egna premisser och att stressa över att leverera är bara dumt. Jag kör när jag vill helt enkelt och jag märker att jag har er kvar här fina läsare.

ANNONS
Av miaocd miaocd - Söndag 1 juli 00:35

Tack til dig som läser min blogg och tack till dig som kommentera!

Jag vill bara tacka er mina fina läsare för att ni är så jävla bra!
Jag kan alltid fråga er om råd och ni försöker alltid hjälpa mig så gott ni kan. Vad jag än undrar över så kan ni oftast svara på det och ge er syn på saken och jag är så otroligt glad för det!
När jag läser era kommentarer så känner jag mig mindre ensam. Ni kommer med så bra råd och verkar verkligen bry er. Ni är som mina vänner även fast jag inte vet vilka ni alla är eftersom inte alla kommenterar med länk till sin blogg. Tusen tack till just dig för att du läser och delar med dig av dina erfarenheter och råd. Det är guldvärt för mig! Jag har verkligen de bästa läsarna man kan ha. 

Av miaocd miaocd - Lördag 30 juni 23:34

Och det handlar inte om allt hat jag får från er för jag är så jävla van / vän vid det så det gör mig inte ryggen längre. Är less på er som inte ens känner mig men ändå tror att ni gör det på grund av att ni läser min blogg men ni känner mig inte ett dugg.

Men som sagt det är inte på grund av er som jag tar en paus. Så ni som hatar mig och tror att jag kommer sluta bloggen så måste jag göra er besvikna jag kommer fortsätta göra det jag brinner för men nu ett par dagar så ska jag försöka lägga mer tid på hemligt.

Men blir nog kanske ett inlägg någon gång i bland men nej jag kommer inte sluta blogga utan Kommer bara lägga några dagar till att göra en massa hemligt och andra hemligt.

Men vi hörs om ett par dagar och glöm inte att behandla andra så som du själv vill bli behandlad.

 
Av miaocd miaocd - Lördag 30 juni 23:23

När folk tror på en så blir man ju så mycket starkare.

Av miaocd miaocd - Lördag 30 juni 23:05

Jag säger att jag har mina diagnoser så är jag inte lika intressant längre som om jag bara är mina diagnoser. Men att jag är handikappad är som vissa har glasögon.

Om jag hade fått visa vem jag va i stället. Lär känna mig utan för internärt för fxn så är jag en annan människa. Vem våga lära känna mig i verkliga livet? Upp till bevis om ni våga. Om ni törs förstås. Men dom senaste gångerna har jag tänkt att om de inte acceptera mig så gör det inte något bara jag slipper lägga ner tid på folk som ens inte ge mig chansen att visa att jag är mer är mina diagnoser. Accepetra mig som jag är eller lämna mig i fred tack. Var vänlig acceptera min önskan tack.

Av miaocd miaocd - Lördag 30 juni 23:01

JAG KOMMER ATT POLIS ANMÄLA ER OM NI INTE SKÄRPER TILL ER!


KOMMER INTE TAR MER SKIT FRÅN ER!


RESPEKTERA DETTA!


VAR SÅ SNÄLL OCH LÄMNA MIG I FRED TACK!

Av miaocd miaocd - Lördag 30 juni 22:54

Jag har fattat att det aldrig kommer vara över för mig. Jag fick diagnoser, funktionshandikapp för jag skulle besegra den. Även om mina diganoser aldrig kommer "gå över" eller att jag aldrig kommer kunna utan stöd eller bli av med min språkningssättning. Så kan lever jag besegra den då jag aldrig ge upp.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se