Senaste inläggen

Av miaocd miaocd - Måndag 6 aug 23:34

Kom gärna med förslag på vad du vill läsa om här i bloggen! Jag ska försöka utmana mig själv och utvecklas inom mina sociala medier. Så berätta för mig vad just du tycker är kul/intressant att läsa om här hos mig och vad du vill se mer av.

Finns det något jag kan tänka på? Finns det något jag kan göra annorlunda? Vad är bra? Vad är dåligt?

Ge mig feedback positiv som negativ!

ANNONS
Av miaocd miaocd - Måndag 6 aug 23:14

Livet är för kort för att bry sig vad andra tycker! Tänker och säger om dig!

För ja allt man säger om någon bakom dennes rygg är skitsnack enligt rygg!

Om du stör dig på någonting som någon annan gör, säger du det till personen det handlar om eller till någon annan?


Om du stör dig på någonting som någon annan säger, säger du det till personen det handlar om eller till någon annan?


Om du stör dig på hur någon annan klär sig, säger du det till personen det handlar om eller till någon annan?


Om du tycker någon gör fel, säger du det till personen det hanlar om eller till någon annan?


Om du tycker någon umgås med fel människor, säger du det till personen det handlar om eller till någon annan?


Jag säger alltid det till personen det handlar om!


Alla har rätt till en åsikt men bara för att du tycker och tänker vissa saker om någon så menas inte det med att personen måste göra som du säger. Vi lever våra egna liv och gör våra egna val. En del val är bra och den val är mindre bra men det är upp till var och en att själv välja hur du vill göra. Tänk om du skulle leva ditt liv efter någon annans val nej fy.


Du tjänar ingenting på att gå bakom ryggen och prata om folk. Detta är en av anledningarna till att jag har rensat ut folk ur mitt liv den senaste tiden för folk har väldigt svårt för att vara ärliga och sådana människor har jag varken tid eller plats för i mitt liv.


Summan av kardemumman: Var alltid ärlig vad det än handlar om. Har du en åsikt säg det till personen i fråga. Uteslut människor ur ditt liv som tar mer än vad de ger. Det är du som ska må bra i ditt liv ingen annan.


ANNONS
Av miaocd miaocd - Onsdag 1 aug 17:02

Om hur jag krigar mot min låga självkänsla varje dag och att jag skulle vilja vara som  alltså modig, stark, rolig, vågar och kan saker.

Jag bevis på det och att jag är stark som vågar prata om mitt mående, mina känslor och mina tankar. Jag vågar stå upp för vad jag tycker är rätt och fel. Jag vågar säga min åsikt. Jag vågar vara så öppen som jag är och jag har faktiskt aldrig tänkt så. För mig är det så naturligt att vara öppen så jag har inte sett det som en styrka innan. Jag har många gånger varit rädd för att öppna mig. Tänk om ingen vill vara min vän eller vara tillsammans med mig om de ser mina problem och hur öppen jag är. Jag har varit rädd att det ska förstöra för mig. Men jag vet ju att jag mår bättre av att vara öppen om mina problem, tankar och känslor. Jag vill försöka göra skillnad på det jag kan. Det är en styrka att våga vara öppen som jag är. Jag kanske faktiskt kan mer än vad jag tror och ser själv. Jag måste bara våga se det och på riktigt våga tro att jag är bra.

Det är en kamp men jag kommer fortsätta kämpa tills jag är där!

Av miaocd miaocd - Onsdag 1 aug 01:17

Försök att förstår och tänk efter en extra gång tack!!!

Innan du tror!!! Ta reda på fakta... Innan du dömmer!!! Försök förstår varför... Innan du tala!!!Tänk... Då sårar du ingen!!!

Av miaocd miaocd - Onsdag 1 aug 01:06

DET ÄR MIN BLOGG OFTAST UTGÅR JAG I FRÅN EGNA I AKTTAGELSER OCH ERFARENHET!
OM DET INTE GILLAS ELLER OM MAN BARA VILL LÄMNA DUMMA KOMMENTARER SÅ NEJ TACK!!!
VI SOM HAR NPF FUNKTIONSNEDSÄTTNING!

Av miaocd miaocd - Onsdag 1 aug 01:02

Jag vet att jag kan bli jobbig men sån är jag i alla fall!

Jag vet att jag kan bli jobbig. Jag vet att jag kan bli intensiv. Jag vet att jag kan bli påfrestande. Jag vet att jag är impulsiv. Jag vet att jag är spontan. Jag vet att jag prioriterar fel i bland. Jag vet att jag gör misstag. Jag vet att konsekvens-tänkandet inte alltid fungerar. Jag vet att jag väldigt ofta säger fel saker vid fel tillfällen. Vi kommer inte alltid vara överens. Vi kommer inte alltid tycka tänka och känna likadant. För det gör ingen.

Men jag är jag.

Säg inte åt mig vad jag ska göra och inte göra.

Du måste acceptera och respektera mig för den jag är. Jag accepterar och respekterar dig för den du är.

Möter du mig halvvägs så är du mer än välkommen att stanna kvar i mitt liv.

Av miaocd miaocd - Lördag 28 juli 23:18

Jag är en kvinna med skinn på näsan. Jag står för mina tankar och åsikter och jag kämpar mot min rätt. Jag verkar vara någon som inte ger sig i första taget och det uppskattas. Jag är väldigt lättsam och glad. Jag vet vad jag vill. Jag har mål som jag eftersträvar. I min blogg http://miaocd.bloggplatsen.se får ni följa mitt liv i välskrivna inlägg. Jag är duktig på att få fram det jag vill och jag skriver bra. Kloka och intressanta inlägg blandas med vardagliga bestyr och kampen mot ett fördomsfritt samhälle. Här ser jag verkligen en kämpe som jag är och inte ger mig i första taget.

Av miaocd miaocd - Lördag 28 juli 19:21

Syftet med att jag skriver det här är för att jag vill att andra vuxna med diagnoser inte ska känna sig lika ensamma. Jag känner mig väldigt ensam och mår väldigt dåligt över min diagnos och problematiken den medför. Jag kämpar varenda dag, med mig själv, sociala situationer, vardagliga sysslor, krav, ångste, känslor och tankar.
Jag kämpar dagligen med att känna att jag är avvikande, annorlunda, inte platsar, inte har tillräckligt med vänner. Jag är fel, fel, fel. Jag har många hjärnspöken som trycker ner mig.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se