Senaste inläggen

Av miaocd miaocd - Lördag 28 juli 16:56

Självkärlek till mig själv är nyckeln till livet!

Jag vill dela med mig av mig själv och jag är så mycket hela tiden. Allting beror på dagsformen och vad jag känner lust till att göra. En viktig sak som följer mig i allt jag gör är mina budskap:

X. Våga vara dig själv.

X. Acceptera livet som det är.

X. Synliggöra det osynliga.

X. Allt är möjligt.

Dessa fyra budskap är mina följeslavar och vet ni det är så mycket jag. Det jag också vill är att få inspirera er människor genom att visa delar av min vardag för att bidra med ökad kunskap: Intressen:

Natur, djur, hundar, hästar, Katter, utförsåkning, fjällvandring, sjön, campa, träna, promenader, träfa nya människor, familjen och givetvis, mig själv m.m. Jag har insett genom åren att självkärlek till mig själv är nyckeln till livet. Jag säger att utan självkärlek så kan jag inte låta andra älska mig och jag vill inte tvinga människor att älska mig och det jag gör. Livet är en gåva och jag accepterar det som kommer under livets gång. Fast jag blir glad när människor uppskattar det jag gör.

Jag upplever mig själv oftast gladare än många andra människor och jag väljer oftast att hitta lösningar och jag accepterar mig själv och mina funktionsvariationer OCD, Asberger, depression, psykis ohälsa och Autism – dom kommer jag alltid att ha dom växer inte bort.

Det var allt för mig för denna gång.


ANNONS
Av miaocd miaocd - Lördag 28 juli 16:43

Jag är medveten om att jag har en väldigt stark intuition.

I bland får jag till mig saker som är så starka att jag känner ett stort behov att ta reda på mera. Jag är medveten om att jag har en väldigt stark intuition och att jag har en förmåga att känna på mig vad som kommer hända i mitt liv. Oftast stämmer det vilket kanske låter helt sjukt för er samtidigt som det är en del av min vardag.

Jag har en otroligt positiv och kärleksfull uppväxt i bagaget. Den har säkert präglat mig till att jag kan vara i min kraft i dag och vara positivt inställd till livet.

Jag tror att det har format mig att vilja att alla människor ska vara i sin kraft och må bra oavsett vad dom väljer i sina liv. Livet blir så mycket enklare.

ANNONS
Av miaocd miaocd - Lördag 28 juli 16:29

Jag vill lyfta upp olikheter och min tror är att vi alla är unika och olika på alla sätt. Vi är bra som vi är på alla sätt.

Jag känner mig trygg för jag vet att jag är bra som jag är. I allt finns det två eller flera sidor som vi människor kan fokusera på, positivt och negativt. Visst kan jag välja att deppa över mitt liv eller så väljer jag att fokusera på att jag är unik och bra som mig. Vad tror du att jag väljer?

Acceptans över att jag har mina diagnoser. Vad gör det? Jag är inte sjuk. Har bara mina diagnoser. Mina diagnoser kommer jag alltid att ha. Det bara är så. Jag har acceptera sån som jag är och älska mig som jag är.

Jag vill lyfta upp olikheter och min tro är att vi alla föds unika av någon anledning. Så varför kan vi inte acceptera varandra mer än vi gör i dag? Är du tacksam över din/dina diagnoser och föredrar du/ni positiva eller negativa stunder? Vad gör dig speciell?

Av miaocd miaocd - Lördag 28 juli 15:37

Att leva med en neuropsykiatrisk funktionsnedsättning.

Vet du någon som nyligen fått en diagnos någon som behöver läsa på känner någon med en diagnos eller bara själv vill lära dig mer i ämnet?

Jag är inte sjuk. Jag har diganoser.

Jag gör en djupdykning i mitt eget liv med allt från att jag föddes till nutid. Jag berätta för dig om allt som rör min diagnos hur det var att få diagnosen hur jag var som barn hur min skoltid var och så vidare. Jag har gjort en djupdykning inom mig själv och fått reda på saker jag inte ens trodde var möjligt vad gäller mig själv.

Hur är det egentligen att leva med diagnoser?
Är det verkligen så som du har trott?

På sin resa genom livet genom att berätta öppet om diagnoser. Syn på hur det är att leva med diagnoser. Hon visar att man kan leva ett värdigt liv även om man har en diagnos.
Du får goda tips och råd en inblick i hennes liv samt mycket mer. Hon har en diagnoser hon fick efter en utredning. I dag är hon stolt över sin diagnos och berättar gärna för folk om det behövs.

Av miaocd miaocd - Fredag 27 juli 02:13

Det finns dom som inte begriper på mig. Dom förstår mig inte helt enkelt. Kan dom inte begripa dom här idioterna att jag är född sån som jag är och det är medfödd. Då får dom människorna acceptera och restpektera detta då. Hur svårt kan det vara engetligen att fatta det hörre ni. Jag kommer inte att ger mig i första taget. Jag är jävlig envis. Ingen ska jävlas med mig då får ni dubbel så mycke tillbaka det säger jag. Ni ska bara försvinna från mig. Jag vill inte har med er att göra fatta ni. Kan ni inte förstår hur jag känner det när man har diagnoser AST - Autismspektrumtillstånd. Ni kanske inte har några känslor alls eller men jag har det i alla fall.


Fortsättning följer var så säkert på det.

Av miaocd miaocd - Fredag 27 juli 01:56

Jag är en person som har DIAGNOSER som försvåra min sitation som på grund av bland annat att jag har det svårt och psykisk ohälsa.
AST - Autismspekttrum.


Eftersom väldigt många människor söker sig till just grupper så har jag därmed väldigt svårt att hitta vänner. Jag har dock inga problem att bara vistas i miljöer med mycket folk eller att umgås på tu man hand. Det är när man ska prata i en större grupp eller inför en stor folksamling som det kan bli problem för min del.


Gör ett försök att hitta likasinnade i liknande situation bland annat på denna sida.

Söker främst vänner i Småland Växjö, Ljungby, Halmstad, Markaryd, Värnamo, Jönköping kommuner men även samt i grannlänen. Jag utesluter dock inte helt vänner från övriga Sverige eller världen heller. Kan bli lite svårare att ses ofta då bara om man skulle vilja det.

Sitter mycket vid datorn när jag är hemma, gillar annars att cykla sommartid, åka skidor vintertid och promenera året runt, gärna i sällskap av någon annan om den tillgången finns. Någon gång per år kan det även bli någon utlandsresa också.

Söker ingen speciell person mer än någon annan som kanske också har svårt socialt och vill ta sig ur sin bubbla.


Gärna något av det som jag annars brukar göra ensam på min fritid men även att typ gå ut och äta och fika och sånt kanske m.m

Jag söker vänskap med kvinnor i åldrarna 45 - 60 år.

Vill i första hand Maila och chatta se om vi kommer överens och har nåt gemensamt, därefter kan vi smsa och känns det rätt sen kan vi träffas ute och ta en fika eller nåt. Sen får vi se.

Älskar snälla människor, behöver känna mej trygg gör absolut inget om du känner inom dig du inte duger sanningen är nog du duger bättre än du tror i så fall. Skriv mer än gärna. Jag känner nämligen ofta att jag själv inte duger. Jag kommer inte vara otrevlig mot dej. Vill absolut inte såra eller bråka med någon vill bara ha en eller flera snälla människor som vänner. Kan prata om det mesta. OBS! Är bara ute efter vänskap. Har egen familj.

Intresserad av film, löpning, styrketräning, min familj, träna, promenader, hästar, hundar, djur och att lära känna människor på djupet m.m

Hör gärna av dig. Du är efterlängtad.


Det är tungt att vara ensam, och jag har alltid haft svårt att få vänner. Jag hoppas att jag ska kunna bryta ensamheten.


Är sjukpensinär. Så känner jag en stor tomhet inom mig och jag vill inte längre vara så ensam som jag är.


Vill ni har kontakt så får ni gärna höra av er via pm eller E-mail.

Av miaocd miaocd - Fredag 27 juli 01:19

Hur ska man förklara för människor som vägrar förstå vad psykisk ohälsa gör med oss. Så trött på att behöva försvara mig hela tiden och få höra att jag ska sluta gnälla.
Vad gör ni när människor håller på så här?
Blir för det mesta förbannad och ber människor fara och flyga.

Av miaocd miaocd - Fredag 27 juli 01:17

Jag har på Facebook i skrivande stund ? Vänner. Eller som jag egentligen lärt mej vänner.
Du ser skillnaden va? Vänner -vänner.

Jag har varit online sedan 2015 och haft de flesta barnsjukdomarna genom åren. Och jag har insett att på facebook är inte vännerna detsamma som vänner utanför sociala medier.
Det i sej lämnar lite att fundera över hur sociala de sociala medierna egentligen gör folk.

Titta in på din Facebook. Hur många vänner har du där enligt Facebook?
Ställ dej sedan frågan hur många av dessa vänner är verkligen dina vänner?

Jag såg för en stund sedan ett skrämmande exempel. Vad trevligt att vännerna inte är längre bort än så om man skulle behöva en vän

eller?

Jag kunde inte riktigt vara tyst oftast kan jag inte det utan skrev det jag spontant kände.

Detta fick mej genast att känna att dessa vänner inte känner sin vän känner sin vän.
eller?

Jag vet av erfarenhet att mina vänner inte är drygt 400 stycken.
Inte ens en bra dag?
Jag kan nog räkna mina vänner på mina 2 händers fingrar.
Och om nån av dom skulle finnas där för mej eller verkligen känner mej eller ens betraktar mej som sin Vän det vet jag faktiskt inte!
Det märker jag den dan som jag behöver en vän!

Nyligen var jag i behov av stöd av en Vän och via fb - pm fanns hon där då.
Så därigenom vet jag att är min Vän!

Men hur är det hos er andra?
Är era fb - vänner verkligen era vänner?
Är ni själva vän till era fb - vänner?

Tål er vänskap att ni har olika uppfattningar och åsikter om saker?

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se