Senaste inläggen

Av miaocd miaocd - 1 augusti 2018 01:17

Försök att förstår och tänk efter en extra gång tack!!!

Innan du tror!!! Ta reda på fakta... Innan du dömmer!!! Försök förstår varför... Innan du tala!!!Tänk... Då sårar du ingen!!!

ANNONS
Av miaocd miaocd - 1 augusti 2018 01:06

DET ÄR MIN BLOGG OFTAST UTGÅR JAG I FRÅN EGNA I AKTTAGELSER OCH ERFARENHET!
OM DET INTE GILLAS ELLER OM MAN BARA VILL LÄMNA DUMMA KOMMENTARER SÅ NEJ TACK!!!
VI SOM HAR NPF FUNKTIONSNEDSÄTTNING!

ANNONS
Av miaocd miaocd - 1 augusti 2018 01:02

Jag vet att jag kan bli jobbig men sån är jag i alla fall!

Jag vet att jag kan bli jobbig. Jag vet att jag kan bli intensiv. Jag vet att jag kan bli påfrestande. Jag vet att jag är impulsiv. Jag vet att jag är spontan. Jag vet att jag prioriterar fel i bland. Jag vet att jag gör misstag. Jag vet att konsekvens-tänkandet inte alltid fungerar. Jag vet att jag väldigt ofta säger fel saker vid fel tillfällen. Vi kommer inte alltid vara överens. Vi kommer inte alltid tycka tänka och känna likadant. För det gör ingen.

Men jag är jag.

Säg inte åt mig vad jag ska göra och inte göra.

Du måste acceptera och respektera mig för den jag är. Jag accepterar och respekterar dig för den du är.

Möter du mig halvvägs så är du mer än välkommen att stanna kvar i mitt liv.

Av miaocd miaocd - 28 juli 2018 23:18

Jag är en kvinna med skinn på näsan. Jag står för mina tankar och åsikter och jag kämpar mot min rätt. Jag verkar vara någon som inte ger sig i första taget och det uppskattas. Jag är väldigt lättsam och glad. Jag vet vad jag vill. Jag har mål som jag eftersträvar. I min blogg http://miaocd.bloggplatsen.se får ni följa mitt liv i välskrivna inlägg. Jag är duktig på att få fram det jag vill och jag skriver bra. Kloka och intressanta inlägg blandas med vardagliga bestyr och kampen mot ett fördomsfritt samhälle. Här ser jag verkligen en kämpe som jag är och inte ger mig i första taget.

Av miaocd miaocd - 28 juli 2018 19:21

Syftet med att jag skriver det här är för att jag vill att andra vuxna med diagnoser inte ska känna sig lika ensamma. Jag känner mig väldigt ensam och mår väldigt dåligt över min diagnos och problematiken den medför. Jag kämpar varenda dag, med mig själv, sociala situationer, vardagliga sysslor, krav, ångste, känslor och tankar.
Jag kämpar dagligen med att känna att jag är avvikande, annorlunda, inte platsar, inte har tillräckligt med vänner. Jag är fel, fel, fel. Jag har många hjärnspöken som trycker ner mig.

Av miaocd miaocd - 28 juli 2018 18:47

Mitt liv som innebär ett liv med Asberger, Autism och diagnoser – Jag vill bryta fördomar och bidra till ökad kunskap – Jag vill vara med och skapa ett nytt samhällsideal där alla får synas och alla vågar vara sig själva och träda fram.
Syns men vad sker i mig egentligen?


Av miaocd miaocd - 28 juli 2018 18:36

I ALLT JAG GÖR HAR JAG BUDSKAP:
X. Allt är möjligt.
X. Våga va dig själv.
X. Acceptera livet som det är.
X. Att synliggöra det osynliga.
X. Alla kan på sitt sätt.

Av miaocd miaocd - 28 juli 2018 18:22

Min nya fas är att jag dagligen lär mig om mina signaler samtidigt som jag nu väljer en hälsosam livsstil för min kropp och själ. Jag tror att människor behöver lära känna sig själva och sina signaler. Det som fungerar för mig behöver inte fungera för dig. Det viktigaste är att må bra och ha balans tycker jag

Jag kommer att vara ärlig mot mig själv och i mina inlägg. Om jag använder ord som låter helt kocko för dig fråga mig gärna hur jag menar istället för att du reagerar i onödan. Då är du även med och hjälper mig att bli bättre. Jag finns här för att inspirera dig/er inte för att göra dig upprörd. Du väljer givetvis själv vad du tycker jag hoppas att du fortsätter läsa följa och gilla mig.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se