Senaste inläggen

Av miaocd miaocd - Söndag 24 juni 19:46

Till dig med ångest.

Hej du som sitter med ångest, i magen, i bröstet, i benen, i armarna. Hej du som känner dig sämst, dig bäst, dig någonstans mittemellan. Hej du som känner att du inte duger, som känner att allt är sämst, att du är sämst. Hej du, ja du, du som läser, som förhoppningsvis fortsätter läsa.

Detta är till dig.

Jag sitter med ångest i min kropp, det har under kvällen pulserat från min mage ut i armar och ben. Nu sitter jag här och skriver, för jag insåg under samma kväll, denna kvällen, att det inte bara är jag. Inte bara är jag som känner mig hopplös, ful eller dum. Inte bara är det jag som är hopplös, ful eller dum, för den delen heller.

Hej du som en gång eller i framtiden kommer känna såhär, oavsett vad du känner, hur du känner det eller varför du känner just så.

Ångest, det är en pina, alla psykiska besvär är det, en pina. Något att lida igenom, något att ta sig igenom. Det vill jag berätta för er idag, är att ni tar er igenom det. Du kommer klara dig idag, imorgon och alla andra dagar du känner såhär. Varför? För att du är du, och jag tror att du är det av en anledning. Så gör dig hörd, gör något av att just du är du och att du är den du är, där du är.

Ångest kan upplevas olika för alla. För mig är det som en sten i magen, som magont. Jag hatar magont. För andra är det som ett tryck över bröstet, för många känns det i hela kroppen. Ångest kan upplevas som att man får svårt att andas. Som ett tryck. Som en oro. Ångest för alla är olika, för vi är alla olika. Ångest kan upplevas av alla olika anledningar, stora som små;

Ångesten kan handla om att välja skor, eller strumpor ibland. Det kan handla om att man ska ställa en jobbigt fråga eller inväntar att få svara på en jobbig fråga. Man kan ha ångest för att gå ut, för att handla, gå en promenad, träffa en kompis, en partner, en släkting, för att vara social eller osocial. Man kan ha ångest för att man vill prestera, eller inte prestera. Man kan ha ångest på grund av stress. Man kan ha ångest för att gå upp ur sängen, för att gå utan smink, med smink.

Ångest är ångest, och faller ångesten, så kan det kännas som att du faller med den, men gör inte det. Du är inte din ångest, du är inte det. Låt dig inte falla, stå med huvudet högt för du är så jävla stark och det vet du också om. Jag sitter här med ångest i min kropp så som du säkert gjort många gånger förr, låt dig inte tystas, falla eller stanna upp. Gör något av det du vill göra, för du kommer göra under. Lova mig det, att du kommer göra något, idag, imorgon, bara en dag. En dag när det finns kraft kvar, kraft att göra annat, annat än att hantera just det, din ångest.

Så hej till dig som sitter med ångest, i magen, i bröstet, i benen, i armarna. Hej du som känner att allt är dåligt och att du är sämst. Hej till dig som tror du är ensam men kanske nu insåg att det var inte vad du var. Du är inte din ångest, så låt den aldrig definiera dig. Det är okej att känna, känna ångest eller alla andra känslor som finns i din kropp. Prata om det, prata inte om det, gör vad som hjälper dig, där och då, här och nu."

ANNONS
Av miaocd miaocd - Söndag 24 juni 19:45

Jag söker dig med äldere barn.

Jag är sugen på att starta samarbete med någon/några som har större barn som jag.

Har två tonåriga barn så jag söker dig med barn i 16-18 års åldern.

Du kan vara mamma, pappa, styvförälder. Så länge du har ett barn i ovanstående ålder i ditt hem så är du välkommen att maila mig.

Vad för samarbete kan vi diskutera fram tillsammans. Jag tänkte dock i stil med vlogar, dagens outfits, att vi försöker träffas några gånger om året och dylikt. Ska innebära blogg, instagram och youtube.
Du ska vara beredd att gå in helhjärtat i detta.

Är du intresserad?

Maila mig på pm.

Berätta om dig själv, dina socila medier, din familj, ja allt du tycker är värt att nämna. Jag kommer inte att gå efter din statistik så den behöver du inte vidarebefodra, jag går på kemin.

Nu ser vi om vi kan få i hop ett härligt gäng.

ANNONS
Av miaocd miaocd - Söndag 24 juni 19:43

Jag heter Mia och är 47 år. Letar nu praktik plats för att skaffa mig erfarenhet över häst branchen. Ridskolan Strömsholm och har kommit in på. Jag söker praktik plats inom häst branchen. Jag har ridit hela livet och har ridet oilka sortens hästar i mina dar. Jag har gått hästskötare utbildningen. Jag är en tålmodig ambitiöst, seriös, ärlig, omtänksam kvinna som brinner för häst yrket. Jag rider både ponny och stor häst. Rider på följande nivå: LB 1 dressyr. Hoppning. Ni får jätte gärna höra av er i fall ni söker praktik plats i området: Ljungby, Växjö, Värnamo, Markaryd, Halmstad. Nu vill jag jobba med det jag tycker om och som jag är nästa uppvuxen med hästar. Söker hästjobb i områden Kronobergs län Småland. Vill jobba med det jag tycker om och brinner för. Kom med förslag eller tipsa mig. På förhand tack. Sommarhälsningar från Mia.

Av miaocd miaocd - Söndag 24 juni 19:42

Tjejklassikern år 2019! Bor du i Ljungby, Växjö, Jönköpig? Jag undrar om det är någon tjej här som tänkt göra tjejklassikern under 2019 som är från dessa trakter? Skulle vilja ha en träningskompis det är så mycket roligare när man är 2 eller fler.

Av miaocd miaocd - Söndag 24 juni 19:41

Jag söker en häst att rida och ta hand om någon eller några gånger i veckan. Rider gärna både på bana och i skogen men det spelar inte så stor roll så länge hästen är snäll och trygg. Värderar att pyssla med hästen och allt runt omkring. Jag är 47 år. Har sammanlagt cirka 40 års erfarenhet av ridning på ridskola och tävla bäde i hoppning och dressyr. Hör av dig om det verkar intressant.

Av miaocd miaocd - Söndag 24 juni 19:39

Jag skulle tycka att det var kul att lära känna nytt folk / vänner. Jag gillar hundar / hundträning, Har själv en golden retriver tik som jag träna med, hästar. promenader, träna, vara i skogen, chilla osv. Tänker att jag berättar mer om mig själv i pm i så fall. Jag är väldig ensam kvinna och söker seriösa och ärliga vänner.

Av miaocd miaocd - Tisdag 19 juni 19:57

Varför gör jag det här då? Jo för att jag själv som väldigt ofta utsätts för en rad fördomar vet att man lätt håller det för sig själv man tänker att det inte är en big deal men ändå känner man att det faktiskt gjorde lite ont inombords. Jag vill öppna upp det här ämne för att ni ska veta att ni inte är ensamma men också för att samhället ska få upp ögonen för hur stort problem det här är och hur mycket det sårar personen som blir utsatt för det.

Av miaocd miaocd - Tisdag 12 juni 23:40

Snart verkar jag väl desperat. Haha men det är väl lite så. Det är väldigt tråkigt att vara ensam en längre tid.

Bor med min familj make och barn på landet + djur. Kommer från Småland.

Vi har två tånåriga barn

Som så många andra saknar jag också den där tjej kompisen som man alltid har med sig.

Jag som person är rätt soft i bland väldigt framåt och andra dagar mer bakåt. Mig kan man prata om allt med för jag har varit med om och hört det mesta. Är 47 år. Äh lär känna mig i så fall. Du kommer inte att ångra dig. Är en driven, ambitiöst. seriös, ärlig människa lägg till mig som vän här på fb och var så där härligt öppen och konstig.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se