Senaste inläggen

Av miaocd miaocd - 20 augusti 2018 21:39

Det är så himla lätt att trycka ned sig själv och vara elak mot sig själv. Jag tror att vi är många som behöver öva på att vara mer snälla mot oss själva. Hur gör man då för att bli mer snäll mot sig själv?

Jag tror att ett steg är att inte döma oss sig själva så mycket. Exempelvis om du har mycket att göra i dag och inte hinner med allt döm inte dig själv för att du inte hann med alla saker. Beröm i stället dig själv för de saker du hann med att göra. Ingen människa är perfekt och de sakerna du inte hann göra i dag kan du alltid göra en annan dag.

Se därför alla saker du hann göra i dag oavsett om det bara är en sådan liten sak som att du tagit ut soporna. Det kanske verkar löjligt att höja sig själv för att ta ut soporna men det är det inte. Du gjorde ju något eller hur? Du är så bra exakt som du är så du behöver inte vara elak mot dig själv även om jag vet hur lätt det är att vara det.

ANNONS
Av miaocd miaocd - 20 augusti 2018 21:14

Det här är en blogg där jag skriver om alla mina äventyr på mina resor i landet och utomalands. Jag är en äventyrslysten människa som vill ta till vara på var enda minut av detta underbara liv. Resa är min stora passion liksom vardagens små äventyr och att testa nya saker är bland det roligaste som jag vet. Detta försöker jag nu kombinera med livet hemma i Småland med min allra bästa man, barnen, djuren och familjelivet m.m

ANNONS
Av miaocd miaocd - 20 augusti 2018 20:37

Mia heter jag och jag är 48 år gammal. Är gift och har två utflugna barn. Har svårt att komma vidare. Jag behöver nya vänner samt komma ut och träffa folk och detta är ett jätte problem för mig då jag aldrig tar första kontakten. Ja vill så gärna träffa nya vänner men jag behöver verkligen hjälp så patetiskt detta lätt. Nu får jag skämmas för evigt men ärlighet ja de kommer man längst på. Har själv diagnoser. AST, Autismspektrum. Asperger, Autism, Ocd, deprimerad, depression, psykisk ohälsa.

Av miaocd miaocd - 20 augusti 2018 20:34

Önskar du att din blogg var stor?
Ja. Jag önskar att min blogg var större än vad den är.

Av miaocd miaocd - 20 augusti 2018 20:32

Om någon skriver en elak kommentar till dig vad gör du då?
Jag får enbart dumma och elaka kommentarer från anonyma personer så jag har inställningen att anonyma kommentarer ska godkännas av mig innan de kan läsas till inlägget. Jag publicerar aldrig elaka kommentarer och jag tar aldrig åt mig av dem heller. Jag har dem sparade för att hålla koll på ip-adressen.

Av miaocd miaocd - 20 augusti 2018 20:29

Jag blir så ledsen när människor jag verkligen tycker om och respekterar lämnar min sida. Jag vet att jag är väldigt känslig men sådant här tar väldigt hårt på mig. Dock känns det som att jag börjar bli van.

Jag vet att jag gör misstag och jag vet att jag verkligen inte är perfekt.

Men är jag verkligen så hemsk?

Av miaocd miaocd - 20 augusti 2018 20:27

Ja. Jag är en stark person som alla påminner mig om varje dag men jag behöver också då och då någon som tar min hand och säger att allt kommer att bli bra

Av miaocd miaocd - 20 augusti 2018 20:26

Är allt du skriver i din blogg sant?
Ja allt jag skriver i min blogg är sant. Varför ljuga?

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se